Pri kúpe výživových doplnkov by sme sa mali sústrediť na 4 základné informácie:
- aká je koncentrácia účinnej látky v jednej dávke výživového doplnku (často sa stáva, že doplnky s bombastickými referenciami obsahujú len nepatrný zlomok látky, ktorá je nositeľom efektu)
- kvalita spracovania výživového doplnku (obsah nutrientov sa v jednotlivých rastlinných preparátoch výrazne líši v závislosti na type pôdy, kde sú rastliny pestované, spôsobu spracovania, hygieny výroby, spôsobu sušenia a prepravy a v nemalej miere od potencionálnej prítomnosti plesní a mikroorganizmov pri nedodržaní správnej laboratórnej praxe)
- účinná dávka (teda koľko jednorazových dávok je vhodné konzumovať na dennej báze pre dosiahnutie maximálneho efektu)
- cena (nízka cena poukazuje na pofidérne postupy výroby a spracovania, prípadne na fakt, že dovozca nemusí mať overené zdroje pôvodu – pri rastlinných materiáloch je zdroj alfou a omegou kvality výživového doplnku).
Špecifikom našej Moringy karibskej je jej pestovanie na panenských plantážach sopečného ostrova St. Lucia v Karibiku, s prísne regulovaným zberom, spracovaním a uskladnením v súlade s najprísnejšími normami kladenými na daný typ materiálu, kontrolou hygieny a sterility. Sme pestovateľmi a dovozcami zároveň – ponúkame len vysoko výživné, čisté, nechemické, bezpesticídne a bezherbicídne produkty prvotriednej kvality. Spolu s našimi spolupracovníkmi ručne zberáme listy moringy, ktoré následne sušíme unikátnou metódou za dodržania všetkých hygienických noriem. Týmto spôsobom v našich produktoch udržiavame všetky výživové prvky, pôvodnú farbu a vôňu zázračného stromu moringa. Počas sušenia, ktoré má za úlohu dostať vodu z listov čerstvej moringy, používame iba veľmi nízku teplotu do 42°C.
Spracovaný prášok moringy prevážame do akreditovaného laboratória na Slovensku, kde je importovaný do štandardizovaných kapsúl, alebo do špeciálnej plastovej nádobky. Kvalita a čistota prášku je zároveň testovaná modernými technologickými postupmi.