Vírusy a baktérie na  nás číhajú počas celého roka. Avšak  najaktívnejšie sú počas zimného obdobia.
Príznaky a sprievodné faktory týchto ochorení  sú nepríjemné.  Pokiaľ sa už stanete ich obeťou pár dní v posteli vás  neminie. Pri liečení týchto ochorení je vhodné dopomôcť si zvýšenou dávkou vitamínov a bylinných prípravkov.

Príroda najlepší liečiteľ

Kombinácia vitamínov a bylinných prípravkov zmierni niekoľko príznakov naraz. Moringa Karibská je významná práve tým, že obsahuje ideálnu kombináciu. Má bohaté vitamínové zloženie, ktoré je  v chladnom období potrebné aj ako prevencia.  Zároveň posilňuje imunitu  a tým aj urýchli celý proces liečenia.

Najistejšia je prevencia

Moringu  určite odporúčame brať prevenčne.  Najlepšie počas celého roka 2 kapsule denne. V  chrípkovom období 3 kapsule denne. Vďaka takejto prevencii vás choroba dookola obíde a vy nemusíte namiesto lyžovačky ležať doma v posteli.

Urobte si Moringovú kúru

Už vás dolapili? Nie je vám dobre a máte pocit, že na vás niečo lezie?  Pripravte si svoju vlastnú kúru na uvoľnenie. V prvom rade začnite pravidelne užívať Moringu Karibskú. Nie len, že sa prechladnutia rýchlejšie zbavíte, ale Moringa vám pomôže aj pri iných nedúhach. Celkovo je o nej známe , že pomáha pri viac ako 300 ochoreniach.

Pri zápale dutín- Urobte si odvar z listov alebo prášku Moringy a 3x denne sa nad ním nahrievajte. Dutiny povolia a bude sa vám lepšie dýchať.

Pri zápale hrdla- Urobte si odvar z prášku alebo listov Moringy. Kloktajte 5 x denne.

Máte už antibiotika? -  Užívajte Moringu. Dokonale vám nahradí vlastnosti probiotík plus obsahuje všetky potrebné vitamíny, ktoré vaše telo momentálne potrebuje vo zvýšenom množstve.