Tribulus terrestris, známy aj ako Kotvičník je úžasná rastlina s množstvom účinkov. Podporuje tvorbu testosterónu a zvyšuje fyzický výkon športovcov, ktorí vďaka nemu dosahujú lepšie výsledky. Navyše jeho skvelé účinky ocenia všetci tí, ktorí si chcú zlepšiť svoj sexuálny život a potenciu.

Tribulus objavili už  liečitelia zo starej Číny, Indie a Mezopotámie. Hlavnou a najdôležitejšou zložkou Tribulus terrestris je protodioscín, ktorý sa bežne považuje za hlavný bioaktívny agens a môže tvoriť až 45% suchého extraktu koreňa.

Skutočné účinky protodioscinu

  • Zvýšenie hladiny testosterónu o 30%
  • Nárast sily, svalovej hmoty a urýchlenie regenerácie
  • Zvýšenie tvorby spermií a zvýšenie ich mobility
  • V niektorých prípadoch sa zvýši objem ejakulátu až na dvojnásobok
  • Obnovenie sexuálneho libida

Rozhoduje množstvo protodioscinov 

Bulharský Tribulus obsahuje vysoký podiel steroidného saponínu protodioscinu, ktorý má preukázateľný vplyv na zvýšenie sily, hmotnosti, hmoty a zlepšuje sexuálnu funkciu. Protodioscín sa nevyskytuje v inom než bulharskom Tribuluse. Veľmi dôležité je nezamieňať obsah protodioscinu a celkový obsah saponínov. Čínske a indické extrakty s celkovým obsahom saponínov 60-90%, môžu skutočne obsahovať maximálne 4-5% protodioscinu. Množstvo doplnkov na súčasnom trhu obsahuje extrakt Tribulusu s nízkym obsahom saponínov, resp. nízkym obsahom protodioscinu, takže očakávaný efekt sa ani pri dlhodobom užívaní nedostaví. 

Tribulus účinnejší, ako nikdy predtým

Aj keď je bulharský Tribulus sám o sebe výnimočný, v kombinácii s práškom z listov Moringy sa jeho pozitívne vlastnosti rozširujú. Presne taký je náš nový produkt RED MORINGA SPORT. Vďaka Moringe a extraktu z kmeňa Tribulusu, s obsahom saponínu nad 90%, pôsobí na športovcov komplexne a synergicky. Pridaním vitamínom s antioxidačným účinkom, produkt podporuje zdravý rast a vývoj, má anti-aging efekt a zvyšuje imunitné prejavy organizmu, čo je veľmi dôležité práve pre športovcov. Prostredníctvom ďalších dôležitých skupín vitamínov B pôsobí na stabilizáciu duševnej činnosti, stimuluje činnosť mozgu a zabraňuje pôsobeniu toxínov v organizme. RED MORINGA SPORT podporuje športovú výkonnosť, celkovú regeneráciu, aktivuje energetické rezervy a znižuje možné riziko zranenia. Túto jedinečnú novinku si máte možnosť objednať iba u nás.