Domáca maska na tvár s moringovým práškom

Domáca maska na tvár s moringovým práškom

Ak si radi vyskúšate účinok prírodného produktu najprv v domácej výrobe, ponúkame Vám recept na namiešanie home-made pleťovej masky na tvár s dokonalým omladzujúcim efektom.


10 dôvodov pre používanie pleťovej kozmetiky s moringou

10 dôvodov pre používanie pleťovej kozmetiky s moringou

O účinku prírodných pleťových krémov by sa dalo písať veľa. Naše anti-aging produkty určené pre zrelú pleť obsahujú tie najkvalitnejšie zložky a spolu s extraktom z moringových listov prinášajú veľmi skoro cielené výsledky.


Anti-aging alebo hľadanie elixíru mladosti

Anti-aging alebo hľadanie elixíru mladosti

Starnutiu sa zabrániť nedá. Náš biologický vek vyjadruje roky prežité na svete od nášho narodenia. Jedna vec je dĺžka nášho života, ale niečo celkom iné môže byť, ako sa cítime, alebo ako vyzeráme.


Kozmetika naša každodenná

Kozmetika naša každodenná

V súčasnosti veľmi intenzívne pociťujeme trend starostlivosti o seba, či už v oblasti výživy, fitness, životosprávy alebo celkového zdravia. Stále viac ľudí je ochotných platiť za kvalitu. Keď sme sa už rozhodli investovať do svojho zdravia, záleží na každom detaile.


Krásne vlasy s Moringou

Krásne vlasy s Moringou

Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. Ich vzhľad však ovplyvňujú naše zdravotné problémy a nedostatky vo výžive. Najčastejšie nás trápia lupiny vo vlasoch, štiepenie končekov, vypadávanie a mastenie vlasov ako aj vlasovej pokožky. Základom pre zdravé vlasy je dostatočný prísun potrebných vitamínov, minerálov a aminokyselín potrebných pre tvorbu vlasového keratínu. Nechemická vlasová kozmetika na báze prírodných extraktov sľubuje oprávnene zázraky.


Moringa je zázračná pri starostlivosti o pleť

Kozmetička Eva Mierková: Moringa je zázračná pri starostlivosti o pleť

Bratislavčanka pani Eva Mierková je výbornou a uznávanou kozmetičkou vo svojom okolí. Jej súčasťou je aj ajurvéda alternatívna medicína. Rada skúša a vyrába vlastné masky podľa vlastného receptu, a jednou takouto maskou je aj maska s Moringy karibskej, ktorá nás zaujala natoľko, že sme sa rozhodli pani Evičku vyspovedať.