Moringa – zelenou proti diabetu

Moringa – zelenou proti diabetu

V posledných rokoch sledujeme zvyšujúci sa záujem o rastlinné produkty s potencionálnou medicínskou aplikáciou. Extrakty z rôznych častí moringy sú neustále v centre záujmu pre ich jedinečné zloženie mikronutrientov.


Moringa a zázvor - zázračné dary prírody pri cukrovke

Moringa a zázvor - zázračné dary prírody pri cukrovke

V posledných rokoch sledujeme celosvetový pandemický nárast ochorenia diabetes. Počet diabetikov rapídne stúpa aj na Slovensku. Z rastlinných preparátov sa antidiabetické účinky prejavujú intenzívne u moringy a zázvoru.

Mnohí z nás hľadajú riešenia na zmiernenie príznakov po prepuknutí ochorenia, ktoré nás obmedzuje v doterajšom živote. Zvažujeme zmenu životného štýlu, stravovania, zaradenie pohybu a samozrejme liekovú terapiu.


Moringa proti diabetu a vysokému krvnému tlaku

Moringa proti diabetu a vysokému krvnému tlaku

Kvôli vysokým hladinám stresu miliónom dospelých ročne diagnostikujú vysoký tlak či cukrovkou. Problém sa taktiež vyskytuje u detí: diabetes 1. typu postihuje 1 zo 400 detí a adolescentov.


Odpoveď moringy na cukrovku

Odpoveď moringy na zákernú cukrovku

Je všeobecne známe, že z diabetického ochorenia sa stala celosvetová epidémia. Určite ste sa s týmto ochorením stretli aj vy, alebo váš blízky. Ľudia sa musia tomuto ochoreniu prispôsobiť a pri závažnejších formách im strpčuje život pravidelná dávka inzulínu. Ale i v tak konzervatívne vnímanej liečbe sa dá pomôcť niečím novým,  obohatiť ju a  zefektívniť. Reč je samozrejme o moringe.