Vážení zákazníci,

s radosťou Vám oznamujeme, že sme zaviedli nový vernostný program pre našich zákazníkov, ktorí nakupujú v našom e-shope Moringa Caribbean. Vernostný program umožní našim zákazníkom získať body, ktoré môžu byť použité na zľavy pri ďalších nákupoch.

Ako to funguje? Za každých 10 eur z objednávky získate jeden bod. Jeden bod má hodnotu 0,50 eura. To znamená, že pri každej objednávke si môžete nazbierať body, ktoré môžete neskôr použiť na zľavu pri ďalšom nákupe.

Okrem toho, za každý produkt, ktorý ste si zakúpili a ohodnotili, dostanete 3 body a za hviezdičkovanie produktu získate 1 bod. Možnosť hodnotenia produktov je aktivovaná len pre produkty, ktoré ste si kúpili, a prejde 2 dni od nákupu.

Tento nový vernostný program je našou cestou, ako odmeniť našich verných zákazníkov za ich podporu a lojalitu. Chceme Vám ukázať, že si vážime každého z Vás a radi by sme Vám ponúkli niečo navyše.

Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vedieť viac o tomto novom vernostnom programe, neváhajte nás kontaktovať cez e-mail alebo telefonicky. Naša podpora zákazníkov Vám radi pomôže s akýmkoľvek problémom alebo otázkou, ktorú máte.

Ešte raz ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami.

S pozdravom,

Tím Moringa Caribbean